Andelsspel hos ATG och Svenska Spel i världsklass ⋆ Vinnande andelar! (2023)

Andelsspel är något för dig som vill spela tillsammans med andra hos ATG eller Svenska Spel och öka chansen att vinna riktigt stort. Vi har andelsspel för de flesta spelformer hos ATG och Svenska Spel som t.ex. V75 och Stryktipset. Vi har också val att ha andelar i olika prisklasser, så alla kan spela på nivå nivå. All hantering av inköp av andelar och utbetalning av vinster sköts av ATG och Svenska Spel via deras plattformar ATG.se och Svenskaspel.se, vilket ger dig som köpare 100% trygghet.

Andelsspel hos ATG

Gillar du andelsspel till V75, V86, V64 och GS75? Allt detta och mer hittar du hos på MinAndel. Spela tillsammans med våra spelexperter från olika ATG-ombud som bland annat Axevalla Travbana Bergsåker Travbana och Torsviks Tobak. Förutom andelsspel bjuder våra experter på tips till flera spelformer inom trav, hockey och fotboll.

Hur gör jag för att vinna stort på ATG Andelar & Svenska Spel andelar?

Hur gör man bästa andelsspelet hos ATG och Svenska Spel för att vinna stort? Grundtanken till våra andelsspel till V75 och stryktipset och mer,är att tillsammans kan vi göra större system och därmed öka chansen till riktigt stora vinster. Samt att när man vinner tillsammans så är det fantastiskt rolig, vilket vi fått uppleva många gånger. Det är också viktigt för oss att vi har spel för alla plånböcker och därför kommer du hitta andelspriser till V75 och V86 från 9 kr styck och uppåt. Våra dyraste andelar till V75 och V86 kostar 1500 kr och erbjuds då vi tror att chansen är extremt god för hög utdelning eller vid större jackpott omgångar. Då går vi all in för att ta en så stor del av kakan till våra kunder och andelsköpare.

Innan du köper din andel till V75 kan du ofta se hurspelexpertentänkt sig lägga upp sitt andelsspel på vår sida hosATG. Det är också där du köper din andel som du sen får en kopia på till din email. Där kan du följa hur det går för andelen och sedan när vinsten ska fördelas så kan du se exakt hur mycket laget och du har vunnit.

I och med att vi nu kan erbjuda andelar till V75 och V86 online så har vi också en plattform där man kan läsa mer om våra spelexperter och hur de lägger upp sina spel. Vi kan också ge våra kunder en direkt kontakt med våra spelexperter och genom blogg och podd kunna ta del av tips till alla möjliga spelformer. T.ex.V75,V86,V64,GrandSlam75,Dagens Dubbeloch Big 9.

Nedan ser du det vinnande ATG andelsspelet till V75 från vår tippare Viktor ”Hussen” Huss där närmare 5,7 miljoner spelades in till andelsköparna. Nästan 380 000 kr per ATG andel.

Spelexpert hos MinAndel

Som spelexpert hos MinAndel gäller det att vara riktigt vass tippare inom som sport och erfaren när det kommer till andelsspel. Många har drivit egna privata andelslag på ATG-Tillsammans medan andra främst har fokuserat på betting. Vi gillar tippare som går på sina egna idéer och vågar gå mot strömmen. Det är först då en tippare kan blir riktigt framgångsrik och vara ensam med att vinna hela potten. Det är varje tippares dröm att vara ensam med alla rätt och vinna hela potten. Men med tålamod, hårt arbete med analys, förberedelse och en inneboende talang för att kunna läsa lopp så är allt möjligt och det har verkligen våra travtippare.Så missa inte deras tips som du kan läsa här!

Andelsspel hos ATG och Svenska Spel i världsklass ⋆ Vinnande andelar! (2)

Andelsspel på Svenska Spel

Andelsspel hos Svenska Spel är något som vi också erbjuder från och med oktober 2019. Där kan du köpa Svenska Spel andelar i våra tippares system för spelformer somStryktipset,Europatipset,ToppTipsetmen ocksåHigh Five,BombenochPowerPlay. För att komma till vår andelssida på Svenska Spel klickar du HÄR!

Rätta resultatet

Att inte behövarätta V75ellerV86och att ATG sköter all hantering av pengar gör att andelsspel till V75 och V86 är ett extremt tryggt att spela på trav hos oss på MinAndel. Då kan man istället lägga allt fokus på travets underbara värld och spänningen som följer med spelandet i loppen. Det är få saker som känns bättre än håva in storkovan efter ett klockrent travspel. Sen om man får vinsten via andelsspel på V75, andras travtips eller egna travtankar spelar mindre roll.

Här kan du också kolla om du vunnit på Stryktipset och rätta din rad

V75 och V86 genererar mest vinster

Vi har erbjudit andelsspel och i snart 5 år och redanvunnit flera miljonerkronor på trav till våra andelsköpare, vilket både gör oss glada och sporrar oss ännu mer. Vi levererar, helt enkelt! Kanske till och med de bästa andelarna inom trav, fotboll och hockey. Det som driver oss är vår kärlek till sporten och våra fantastiska utövare ute i vårt avlånga land.

Travet var först ut med andelsspel

Om man ville arrangera andelsspel innan ATG-Tillsammans fanns så var man tvungen att göra det i sin butik som var ATG-ombud. Man kunde då bara erbjuda detta till de kunder som besökte butiken. Med ATG-Tillsammans når vi ut till en större mängd kunder och kan på så sätt erbjuda en större variation avbra andelsspel till V75 och V86. I och med den stora variationen av andelsspel så har vi också mycket större chans att kunna erbjuda något som varje enskild kund önskar. Vissa andelsspel har stort fokus på att försöka fälla favoriterna och verkligen få för de stora vinsterna medan andra kan satsa på att alla rätt så ofta som möjligt.

I dag finns det ett stort antal ATG andelar till V75 och V86 från många ombud och privatpersoner. Bara tänk på hur många ATG-ombud som finns så förstår man att det kan vara en djungel. Vi tror på att leverera slagkraftiga andelar till V75 och V86 men också att ge våra kunder gratis travtips så att man själv kan välja att lägga ett eget system. Eller om man vill kombinera V75 och Dagens Dubbel t.ex. Möjligheten ska finnas där att kunna göra kvalitativa spel vilket i förlängningen leda till att man går plus på sitt travspel och får en upplevelse samtidigt.

Vi älskar sport, spel och att vinna tillsammans med våra kunder!

Andelsspel hos ATG och Svenska Spel i världsklass ⋆ Vinnande andelar! (3)

Vanliga frågor och svar om ATG andelsspel till V75

Hur fungerar ATG andelsspel till V75?

Våra travexperter gör slagkraftiga andelsspel till V75 som du kan köpa in dig i. Du betalar andelskostnaden och får då en andel i systemet. Ju fler andelar du köpt, ju större del i vinsten vinner du då systemet sätter 5,6, eller 7 rätt på V75. Ett andelsspel kan bestå av olika antal andelar.

Bästa andelsspelet till V75?

Det bästa andelsspelet till V75 är det som ger dig mest pengar tillbaka. Enkelt sagt, men också sant. MinAndels tippare har flera miljonvinster på trav som andelsköparna har fått dela på till deras enorma glädje. Hitta våra bästa andelsspel till V75 här: V75-andelar

Hur köper jag ATG andelar till V75?

För att köpa in dig i ATG andelar till V75 behöver du logga in påATG. Därefter letar du fram de andelsspel som du vill köpa andel i. När du sätter in pengar första gången vill ATG att du väljer dina spelgränser. Därefter kan du sätta in pengar och köpa andel till V75.

Hur rättar jag ATG V75 andelar?

För att rätta ditt andelsspel till V75 behöver du logga in påATGvia dator eller platta/mobil . Via dator, under rubriken Butiksandelar letar du fram andelsspelet du köpt andel i och trycker på Resultat. Du kan också klicka på Meny och sedan Resultat & Rätta. Via ATGs app på platta/mobil så loggar du in och trycker sedan på menysymbolen och väljer Mina Spel. Där hittar du spelet som du kan också rätta.

FAQs

Andelsspel hos ATG och Svenska Spel i världsklass ⋆ Vinnande andelar!? ›

Du betalar andelskostnaden och får då en andel i systemet. Ju fler andelar du köpt, ju större del i vinsten vinner du då systemet sätter 5,6, eller 7 rätt på V75. Ett andelsspel kan bestå av olika antal andelar.

Vilket andelsspel har vunnit mest? ›

Andelsspel på ATG tillsammans

Travstugan är ett av Sveriges största och mest meriterade andelsslag hos ATG Tillsammans. Hos oss kan du varje dag köpa andelar till alla stora spelformer hos ATG och Svenska Spel.

Hur mycket vinner man på andelsspel? ›

Spelläggaren kan i ett GS75-andelsspel välja att spela endast för 7 rätt (vilket kallas GS7). Vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 7 rätt men ger ingen utdelning för 6 och 5 rätt. Spelläggaren kan även göra motsvarande på V64 (dvs.

Vem är Sveriges bästa travtippare? ›

Möt här landets kanske allra hetaste och mest populära travtippare för tillfället – Daniel Berglund, 47. Idag avslöjar han några av hemligheterna bakom alla sina miljonvinster. Daniel Berglund har en gedigen bakgrund som travtipster. Allt började redan under uppväxten på 80-talet.

Hur rättar man andelsspel? ›

Rättning av spel

Du hittar alltid dina andelsspel i Mina spel. Här kan du också rätta spelen efter dragning. När du kan rätta beror lite på vilket spel du har valt. Har du spelat Lotto eller Keno så finns möjligheten strax efter dragningen medan det kan ta längre tid när det gäller Vikinglotto och Eurojackpot.

Vem vinner oftast på V75? ›

Startspår och distanser

V75 vinner ca 35-40% av de hästar som får ledningen i loppet. Alltså 3 till 4 av 10 hästar som tar ledningen håller den ända in i mål.

Hur man vinner på V75? ›

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt

Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Hur många andelar måste minst ingå i ett andelsspel? ›

I andelsspel delas ett spel upp i flera delar, så kallade andelar. Du betalar för din del av spelet – men har vinstchans på hela. Blir det vinst delar du den med de andra som är med i samma andelsspel. Ni vinner tillsammans, var för sig – utan att känna varandra.

Hur får kunden sin vinst på 12 000 kronor? ›

När du vunnit på ett spel som du lagt via en av våra ATG Butiker kan du under de första 10 dagarna efter att spelet är avgjort lösa in vinsten i butiken. När du löser in vinsten hos butik behöver du visa upp spelkvittot och legitimation.

Hur fungerar utdelning ATG? ›

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt

40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Vilka Travkuskar vinner mest? ›

Topplistor
#NamnVinstsumma
1Örjan Kihlström34 505 005
2Ulf Ohlsson18 777 653
3Magnus A Djuse16 358 063
4Mats E Djuse16 604 054
6 more rows

Vilken häst har vunnit flest V75 lopp? ›

Varenne är världens vinstrikaste travhäst genom tiderna och sprang in otrolig 52 miljoner på 72 starter. Stig H Johansson har beskrivit honom som ”Världens mest kompletta häst, den bästa jag sett.”

Vilken butik har vunnit mest på V75? ›

Andelar finns på samtliga V86 (onsdagar) och V75-omgångar (lördagar) samt GS75 (söndagar) plus alla extraomgångar! Café Brasco är Sveriges största och mest vinstrika ombud 2019 och 2020!

Måste man ha alla rätt på Big 9? ›

📖 Big 9 ATG

Det som krävs är att förutspå både vinnare och vilka matcher som blir målrika eller målsnåla. Big 9 kommer innehålla nio matcher och totalt fem val per match. Förutom 1X2 även över och under. Du kan gardera matcherna samt sätta ut ett valfritt wild card till kupongen.

Hur fungerar andelsspel på v75? ›

Andelsspel har blivit väldigt populärt både på trav och tips. Det skapar gemenskap att spela tillsammans med andra och chansen att vinna ökar. Andelsspel betyder att någon tillverkar ett större system som man sedan delar i x-antal delar och man betalar sin del av kostnaden och får lika stor del av vinsten.

Vad menas med andelsspel? ›

Andelsspel hos Svenska Spel är en spelform där flera spelare delar på kostnaderna i ett större system. Spelformen andelsspel kallas för "Spela Tillsammans" och innebär att en person kan delta i ett starkare och slagkraftigare system jämfört med om denne hade lagt ett spel själv.

Vilket spår är bäst i autostart? ›

Att spår 5 och 4 är de bästa startspåren bakom startbilen, är ett statistiskt säkerställt faktum. Det gäller för alla normala tävlingsdistanser – utom för 1 609 meter.

Hur många hästar går med vinst i travet? ›

I genomsnitt är det 12 hästar som startar i varje lopp. Det betyder att alla 18 000 hästar som är i träning inte kvalar in till lopp där de kan vinna pengar. Så redan där finns det en risk på runt 30% att ”mitt halva högra framben” inte kommer med till ett lopp.

Vilket spår är dödens? ›

Är positionen utvändigt om ledaren. Det är relativt få lopp som vinns från denna position. I dödens blir loppet ett gäng meter längre att trava, vilket naturligtvis är en stor nackdel gentemot ledaren på innerspår.

Hur vinner man mycket pengar på trav? ›

Kom ihåg att du kan vinna även om du bara spelar för kaffepengar! Framför allt om du spelar genom ett andelsspel på ATG Tillsammans. Där kan du köpa in dig i ett större system - och vinstchanserna blir då större med tanke på att ett stort system har råd med fler hästar på spelkupongen.

Hur mycket ger 6 rätt på V75? ›

När man klarat sig hyfsat genom omgången, men som vanligt spruckit på något dumt krav, någon onödig utgång i jokersystemet, eller bara genom hederlig klantighet. Vad händer då? Jo, då är det dags för en ny besvikelse. Sex rätt på V75 ger aldrig något.

Hur stor chans är det att vinna på eurojackpot? ›

Om jackpoten är på minimala 10 miljoner euro eller max på 120 miljoner euro är oddsen för att matcha fem huvudnummer och två Euro-nummer fortfarande samma – 1 på 139 838 160.

Hur lång tid har kunden på sig att makulera en andel ATG? ›

Efter att ett spel blivit bekräftat går det ej att makulera. Om Cash Out erbjuds på spelet (gäller enbart sport) så kan du få ut det nuvarande värdet av spelet till ditt ATG-konto.

Hur vinner man på plats inom ATG? ›

Hur vinner man på Plats? Grundförutsättningarna för Plats är att hitta ettan, tvåan eller trean i ett lopp med minst 7 startanmälda hästar. Skulle en eller flera hästar bli strukna – så att enbart 6 hästar kommer till start – gäller fortfarande Plats-spel för de tre bästa ekipagen.

Måste man skatta om man vinner på triss? ›

Betala vinstskatt på trisslotter

Svaret är även här att nej, på Triss behövs ingen vinstskatt betalas in. Alla pengar man får ut av en trisslott, oavsett om man skrapar en vanlig liten eller de i TV, är helt skattefria. Detta gäller även för lottovinster och andra vinster som man har fått från rena turspel.

Måste man deklarera spelvinster? ›

Om du har gjort spelvinster på spel som inte är skattefri inkomst ska du deklarera nettovinsten under inkomst av kapital om vinsten överstiger 100 kronor. Vinst i lotteri, kombinationsspel och vid vadslagning är skattefri om spelet tillhandahålls i Sverige av någon som har en svensk spellicens.

Är det skatt på Bingolotto vinst? ›

1 § Skatt betalas enligt denna lag till staten för vinst i svenskt lotteri. Skatten utgör trettio procent av vinstens värde. För andra vinster än vinst vid vinstdragning i vinstsparande anordnat av bank eller sparkassa skall skatt dock inte betalas med högre belopp än att av vinsten återstår etthundra kronor.

Vad är Vinnarodds? ›

Exempel: 100 kronor spelas på att Sverige ska vinna mot Norge i fotboll till oddset 2.55. Det innebär att vid en möjlig vinst får du tillbaka 255 kronor (100 x 2.55 = 255) och således en vinst på 155 kr. I bland annat England finns något som kallas fraktionella odds.

Vad betyder Vinnarodds? ›

Odds används inom vadslagning för proportionen mellan vinst och insats. Ett högre odds ger mer pengar i vinst men är också mer osannolikt. Odds ges av en bookmaker eller annat spelbolag.

Hur mycket gav 7 rätt på V75? ›

7 rätt gav 83767 kr.

Vilken travkusk har vunnit flest lopp? ›

Björn Goop har på sina 6746 segrar vunnit det mesta som går att vinna. På meritlistan finns segrar i såväl Derbyt som Kriteriet, tre triumfer i Elitloppet och inte minst årets seger i Prix d'Amérique. Av i Sverige verksamma kuskar har i Finland födde Jorma Kontio flest segrar, med cirka 10 600.

Hur mycket tjänar Örjan Kihlström? ›

3. Örjan Kihlström. Fastställd förvärvsinkomst: 425 700. Överskott av kapital: 4 964.

Hur mycket har Björn Goop tjänat? ›

Han har sedan dess etablerat sig som en av Sveriges och världens mest framgångsrika travkuskar. Goop körde mellan åren 2003–2007 in drygt 131 miljoner kronor och tog under perioden över 1 500 segrar.

Vilka travhästar är bäst? ›

Travsportens Hall Of Fame vill sätta ljus på de hästar och personer som varit betydelsefulla för travets utveckling i Sverige och Norge – ett sätt att hylla de som satt avtryck i travsporten.
...
  • Start.
  • Copiad.
  • Ego Boy.
  • Express Gaxe.
  • Ina Scot.
  • Järvsöfaks.
  • Legolas.
  • Queen L.

Vem ägde hästen Legolas? ›

Marco köpte den lilla klena hästen av medlidande men tack vare Thomas Nilsson tränades Legolas upp och blev tillräckligt stark för att kunna tävla. Legolas fick då sitt namn efter alvprinsen Legolas från Sagan om ringen-trilogin. Legolas blev snabbt en storfavorit och inledde karriären med 19 raka segrar.

Vilken spelbutik är bäst? ›

Varje år anordnas ATG Sales Awards för att kora den bästa spelbutiken och i år är det Ica Kvantum Lillänge i Östersund som vann priset i kategorin årets ATG-butik. Totalt delas pris ut i åtta kategorier, varav årets ATG-butik är det mest prestigefyllda.

Vad är tvilling ATG? ›

I tvilling gäller det att hitta de två hästar som kommer etta och två i mål, oavsett ordnings-följd. Vilken av de två första hästarna som kommer först i mål spelar alltså ingen roll. Tvillingoddset anger utdelningen per satsad krona/ kombination.

Hur många har vunnit på Harry Boy? ›

Harry Boy® valde att klä ut sig till jultomten i helgen. Och stal showen totalt i lördags när han hjälpte en pensionär från Linköping att bli ensam om 9 rätt på Big 9®, och kamma hem 1 375 726 kronor.

Hur fungerar andelsspel på V75? ›

Andelsspel har blivit väldigt populärt både på trav och tips. Det skapar gemenskap att spela tillsammans med andra och chansen att vinna ökar. Andelsspel betyder att någon tillverkar ett större system som man sedan delar i x-antal delar och man betalar sin del av kostnaden och får lika stor del av vinsten.

Hur blir det jackpot på V75? ›

Samtliga skapade Jackpots på extra V75-omgångar mellan 7 augusti till och med 11 september kommer att utfalla lördag 24 september 2022. Vilken justering görs? På V75 blir det Jackpot om utdelningen understiger 15 kronor på fem och/eller sex rätt. Det kan även bli Jackpot om ingen lyckas få alla sju rätt.

Vad betyder ordet andel? ›

Med andelen menar vi alltså hur stor del av det hela som något är, vilket vi kan ange i procent. Andelen pojkar i klassen är alltså 60 %. Hur mång procent av frukterna är apelsiner?

Hur fungerar andelsspel Stryktipset? ›

Andelsspel Topptipset - Spela Tillsammans

Självklart blir även kostnaden på systemet mycket högre om du väljer 10 kr per rad istället för 1 kr per rad. Vill man ha chansen att vinna mycket på Topptipset så är det till fördel att också satsa mycket.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 03/26/2023

Views: 5566

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.